انجام مقاله کنفرانسی | انجام مقاله همایشی | کیفیت تضمینی

انجام مقاله کنفرانسی همیشه برای بسیاری از دانشجویان و مشتاقان علم چالش برانگیز بوده است. در فرآیند نوشتن مقاله کنفرانسی و مقاله همایشی موارد مهمی در نحوه تنظیم ساختار و ترتیب مطالب وجود دارد. برای آشنایی با نحوه نوشتن مقاله کنفرانسی و مشاهده نمونه مقاله همایشی تا انتها همراه ما باشید.

فرم استعلام قیمت و درخواست مشاوره

مقاله کنفرانسی چیست؟ چه تفاوتی با مقاله همایشی دارد؟

مقاله کنفرانسی (Conference paper) مقاله‌ای است که در کنفرانس‌های علمی ارائه می‌شود. این نوع از مقاله‌ها از ابتدا با هدف دریافت پذیرش بررسی‌های پیش از کنفرانس نوشته می‌شوند. ویژگی مهمی که این نوع از مقالات دارند، لازمه ارائه شفاهی در کنار ارائه کتبی مقاله به داوران است.

درواقع اگر نسخه مقاله کنفرانسی ارائه شده پیش از کنفرانس، پذیرش شود آنگاه می‌توانید مطالب خود را در کنفرانس به صورت شفاهی ارائه بکنید. نوشتن مقاله کنفرانسی نه تنها به قوی‌تر شدن رزومه شما کمک می‌کند، بلکه به علت پویایی محیط کنفرانس و رد و بدل شدن نظرات فرهیختگان، موقعیت خوبی برای شبکه سازی و آشنایی با ابعاد مختلف نظریه را برای‌تان فراهم می‌کند.

مقاله همایشی  نوعی از مقاله است که توسط آن نویسنده و پژوهشگر اطلاعات و یافته‌های جدید خود و تیمش را با دیگر افراد به اشتراک میگذارد.

در یک دید کلی مقاله کنفرانسی و مقاله همایشی تفاوت‌هایی دارند. اولین تفاوت در میزان رسمی بودن ساختار کل مقاله است. نحوه نوشتن مقاله همایشی به گونه‌ای رسمی است اما در مقاله کنفرانسی از نمودارها نیز استفاده می‌شود و ساختار کمی غیر رسمی‌تر می‌شود.

مخاطبان مقالات کنفرانسی طیف وسیع‌تری از افراد هستند؛ اما از آنجا که خود مقالات همایشی ذاتا بسیار تخصصی و علمی هستند، مخاطبان خاص خود رشته مورد بحث شنونده آن هستند.

چه موقع‌هایی ممکن است به نوشتن این مقالات نیاز پیدا کنیم؟

انجام مقاله کنفرانسی در موقعیت‌های خاصی ضرورت دارند. اگر پژوهشگر یا نویسنده مقاله به دنبال این باشد که سوالات تحقیق خود را قوی‌تر بکند و به ابعاد بیشتری از مقاله خود مسلط بشود، همچنین نظریه جدید خود را مطرح بکند، در این شرایط حتما نیاز دارد که مقاله کنفرانسی بنویسد.

از آنجا که مقالات کنفرانسی ارائه شفاهی نیز دارند، موقعیت خوبی برای پرسش و پاسخ و شناخته شدن در میان همکاران را ایجاد می‌کنند. از طریق ارائه مقالات باکیفیت و نظریات کاربردی، می‌توانید موقعیت خوبی کسب کرده و به عنوان متخصص شناخته بشوید.

انجام مقاله همایشی یکی از تسک‌های مهم برای نشان دادن سطح مهارت هم در زمینه علمی مورد نظر و هم در زمینه نوشتن مقاله است. 

اما 2 علت طلایی و بسیار مهم که بسیاری از دانشجویان را علاقه‌مند به چاپ مقاله می‌کند، تاثیر مثبت این مقالات در رزومه است. وجود مقاله کنفرانسی پذیرفته شده در رزومه کاری و تحصیلی باعث ‌شود موقعیت‌های بهتری در هر دو زمینه برای دانشجویان ایجاد شود.

نوشتن مقاله کنفرانسی به زبان فارسی

بسیاری از مواقع انجام مقاله کنفرانسی برای راه‌یابی به همایش های داخل کشور صورت می‌گیرد. بسیاری از فرهیختگان برای اینکه بتوانند در مجامع و کنفرانس های داخلی ارائه داشته باشند، نمونه مقاله کنفرانسی فارسی در رزومه خود داده‌اند. از آنجایی که مقاله کنفرانسی فارسی در پایگاه‌های علمی ذخیره می‌شوند و بعدا در اختیار تعداد زیادی از افراد قرار می‌گیرند، پژوهشگران ترجیح می‌دهند به زبان فارسی مقالات خود بنویسند.

به طور معمول دانشجویان و محققان مشکل خاصی برای نوشتن مقاله کنفرانسی فارسی ندارند، اما در تنظیم فرمت نهایی برای ارسال  به کنفرانس و همایش‌ها حتما باید با یک مشاور متخصص صحبت کنند تا بازبینی نهایی به درستی برای آن‌ها صورت بگیرد.

انجام مقاله همایشی به زبان انگلیسی

نوشتن مقاله همایشی به زبان انگلیسی برای بسیاری از دانشجویان ضروری است. انجام مقاله کنفرانسی زبان انگلیسی برای دانشجویانی که قصد دارند در خارج از کشور به تحصیلات خود ادامه بدهند، در شرکت‌های بین المللی استخدام شوند و یا حتی گاها برای انجام پروژه دانشجویی، ضروری به حساب می‌آید.

همانطور که می‌دانید انجام مقاله همایشی به زبان انگلیسی بسیار سخت و زمان‌بر می‌باشد. از انتخاب موضوع تا برنامه ریزی برای نوشتن مقاله جمع‌بندی و اجرای فرمت مجموعه تسک‌هایی هستند که باید برای نوشتن یک مقاله انگلیسی رعایت شوند.

از طرفی زمانی که زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم برای انجام مقاله isi مورد استفاده قرار می‌گیرد، امکان خطا در ساختار و رعایت نکات گرامری و املایی بالا می‌رود. درنتیجه امکان دارد مقاله همایشی انگلیسی شما حتی با اینکه کیفیت علمی بسیار بالایی نیز دارد، به علت مشکلات ساختاری و نگارشی رد شود. 

پس در این شرایط بسیاری از افراد انجام مقاله همایشی را به موسسات حرفه‌ای که سال‌ها در این زمینه تجربه دارند، می‌سپارند. یک ساختار کلی برای نوشتن مقاله همایشی به زبان انگلیسی وجود دارد که در ادامه مورد بررسی قرار می‌گیرد. اجرای این ساختار نیازمند تخصص و دانش کافی است.

  • انتخاب موضوع متناسب با دانش شخص و مخاطبان هدف
  • تحقیق اصطلاحات رایج به زبان انگلیسی در زمینه مورد پژوهش
  • رعایت ساختار اصلی یک مقاله شامل چکیده تحقیق، مقدمه ارائه، مرور ادبیات، روش‌ شناسی، بدنه پژوهش، پیشنهادات، نتیجه‌گیری و فهرست منابع 
  • استفاده درست کلمات تخصصی رشته
  • ویرایش نهایی و چک کردن مواردی مانند گرامر و املای کلمات

فرمت انجام مقاله کنفرانسی

انجام مقاله کنفراسی باید در یک ساختار دقیق صورت بگیرد تا توسط داوران پیش از کنفرانس تایید شده و اجازه ارائه در طول کنفرانس به شما داده بشود. نکته مهم درمورد فرمت مقاله کنفرانسی در این است که معمولا هر کنفرانس و یا کشوری ساختار مخصوص به خودش را دارد.

درنتیجه بهتر است پیش از شروع نوشتن مقاله کنفرانسی ابتدا دستورالعمل را کامل مطالعه کنید و قدم به قدم مانند آن پیش بروید. اما در یک نگاه کلی فرمت مقاله کنفرانسی به ترتیبی است که در ادامه بررسی می‌شود.

  1. عنوان
    برای انتخاب عنوان حتما به تعداد کلمات توجه داشته باشید. همچنین توجه کنید که مخاطب باید با خواندن عنوان متوجه بشود که مقاله قرار است درباره چه فرضیاتی صحبت کند یا به چه سوالاتی پاسخ بدهد.
  2. چکیده
    سوالاتی که برای طرح تحقیق و همچنین نتایجی که در طول پژوهش بدست می‌آیند باید در این بخش نوشته بشوند. درواقع با مطالعه چکیده مخاطب یک دید و برداشت کلی نسبت به مقاله پیدا می‌کند.
  3. کلمات کلیدی
    در بخش بعدی 3 الی 10 عبارت کلیدی مرتبط با مقاله (فرعی و اصلی) را بنویسید.
  4. مقدمه
    مقدمه مرحله‌ای است که با بیان فرضیات و پرسیدن سوال از مخاطب او را آماده ورود به تحقیق می‌کنید.
  5. پیشینه پژوهش
    پس از نوشتن مقدمه باید تحقیقاتی که پیشتر در زمینه تخصصی شما مورد بررسی قرار گرفته‌اند را بررسی کنید. در پیشینه پژوهش به اشتراکات یافته‌های خود و تحقیقات گذشته اشاره بکنید.
    همچنین، پیوندی میان پژوهش‌ها و کار خود ایجاد کنید. با انجام این کار هم اعتبار تحقیق خود را افزایش می‌دهید و هم تا حد زیادی نشان می‌دهید که در زمینه مورد نظرتان از جدیدترین منابع علمی باخبر هستید.
  6. روش تحقیق
    در این قسمت باید مطرح کنید که از چه روشی (کمی یا کیفی) برای جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز خودتان استفاده کرده‌اید.
  7. یافته‌های پژوهش
    در فرآیند انجام مقاله کنفرانسی زمانی که به بخش نمایش یافته‌ها و نتایج می‌رسیم، باید بااستفاده از نمودارها یا به صورت متنی یافته‌ها و اطلاعاتی که از منابع مختلف بدست آورده‌ایم را به مقاله اضافه کنیم.
  8. نتیجه گیری
    در انتهای مقاله نویسنده باید نتایجی که از یافته‌های خود استنتاج کرده است را مطرح کند. در این مرحله از نوشتن مقاله کنفرانسی باید تاثیرات مثبتی که با تحقیق خود روی این زمینه تخصصی گذاشته‌اید را مطرح کنید.
  9. فهرست منابع
    بخش آخری که در مقالات کنفرانسی نوشته می‌شود، فهرست منابع است. حتما به این مسئله توجه داشته باشید که فهرست منابع باید طبق روش فهرست نویسی مورد قبول سازمان برگزار کننده کنفرانس باشد.

رعایت تمام این موارد برای اینکه مقاله شما مورد پذیرش قرار بگیرد، بسیار ضروری محسوب می‌شوند. حتما پیش از ارسال مقاله هر کدام از مراحل را با دستورالعمل کتبی کنفرانس چک کنید. پیشنهاد می‌کنیم که برای کاهش ریسک عدم پذیرش مقاله به علت خطای نگارشی، حتما با یک مشاور در این زمینه صحبت کنید و یا تنظیم نهایی فرمت را به موسسات معتبر بسپارید.

فرمت نوشتن مقاله همایشی

مانند آنچه درمورد مقاله کنفرانسی گفتیم، در اینجا نیز باید ابتدا دستورالعمل‌های کنفرانس را مطالعه کرده و سپس نوشتن مقاله را آغاز بکنید. اما مقالات همایشی تقریبا در فرمت زیر نوشته می‌شوند.

  • عنوان مطلب
  • چکیده پژوهش
  • مقدمه 
  • کلمات کلیدی
  • ادبیات تحقیق
  • روش تحقیق
  • تحلیل یافته‌های پژوهش
  • نتیجه‌گیری
  • فهرست منابع
  • ضمایم

قیمت نوشتن مقاله کنفرانسی

انجام مقاله کنفرانسی و قیمت آن به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. میزان سخت‌گیری دستورالعمل‌های کنفرانس، حجم مقاله، زمان تعیین شده و زبان نوشتن مقاله همگی در تعیین قیمت نوشتن مقاله کنفرانسی تاثیرگذارند. معمولا قیمت گذاری پس از مشورت با متخصص این زمینه بهتر است صورت بگیرد. 

دقت کنید که سرنوشت رد یا پذیرش مقاله شما به دقیق و کامل بودن تمام ابعاد آن بستگی دارد. اگر مقاله را خودتان باکیفیت علمی بالا بنویسید اما بخش تنظیم فرمت را به موسسات غیر معتبر که تخصصی ندارند بسپارید، به احتمال زیاد مقاله شما رد می‌شود. پس در انتخاب موسسه مناسب برای انجام مقاله کنفرانسی تنها به قیمت توجه نکنید.

ثبت سفارش انجام مقاله کنفرانسی

اگر قصد دارید که انجام مقاله کنفرانسی را به موسسات بسپارید، تز نویسان مناسب‌ترین و باکیفیت‌ترین جایی است که می‌توانید به او اعتماد کنید. در مجموعه ما چندین متخصص علاوه بر انجام پایان نامه، در حوزه‌های مختلف روی مقاله کنفرانسی و همایشی شما کار می‌کنند.

تضمین کیفیت مهم‌ترین اصل در کار ما می‌باشد. رعایت تمام نکات دستورالعمل‌ها، سرعت بالا و پشتیبانی همگی از خدمات موسسه است. برای داشتن مقاله کنفرانسی باکیفیت که تمام استانداردهای تعیین شده را تیک بزند، همین حالا سفارش خودتان را ثبت کنید یا با مشاوران ما ارتباط گرفته و از راهنمایی آن‌ها استفاده کنید.