روش تحقیق و امور پژوهش

استخراج مقاله از پایان نامه

آموزش صفر تا صد و مرحله به مرحله چگونگی استخراج مقاله ISI و ISC از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه بنظر می‌رسد که قدمی منطقی و به‌صرف زمانی در جهت تبدیل شدن به یک محقق خوش نام است. هرچند که انجام این فرآیند و طی کردن گام‌های مرتبط، نیازمند دقت و تخصص هستند تا آسیبی به ساختار و مفهوم مقاله استخراج شده وارد نشود. به همین جهت در ادامه بحث راهنمای کاملی برای تبدیل پابان نامه به مقاله آورده‌ایم.

تبدیل پایان نامه به مقاله چگونه انجام می‌شود؟

استخراج پایان نامه از مقاله با طی کردن برخی از مراحل صورت می‌گیرد. پایان نامه سند دانشگاهی است که دانشجویان ارشد و دکتری در راستای فارغ التحصیلی باید آن را ارائه بدهند. این سند جزئیات زیادی از فرآیند تحقیق و اطلاعات جمع‌آوری شده را دربرمی‌گیرد؛ درنتیجه لازم است تغییراتی روی ساختار آن صورت بگیرد تا مقاله مناسب از آن استخراج بشود. 

  1. قصد دارید برای کدام مجله بنویسید؟ این مهم‌ترین سوالی است که باید پیش از شروع کار از خود بپرسید. بررسی کنید که آیا محدوده معنایی پایان نامه شما با مجله مقصد یکسان است و در حیطه فعالیت آن قرار دارد یا خیر؟ همچنین دستورالعمل‌هایی که هر مجله برای رد یا پذیرش مقاله‌های ارسال شده ارائه می‌دهد را کامل مطالعه کنید.
  2. مقاله از پایان نامه کوتاه‌تر است، درنتیجه حتما طول پایان نامه را باید کوتاه کنید. از آوردن جزئیات بیش از اندازه خودداری کنید و بخش‌های مورد نیاز را تغییر کاربری بدهید.
  3. مقدمه و بحث جزئی از ساختار پایان نامه هستند؛ این دو بخش را به چکیده تبدیل کنید. برای انجام این کار به هیچ عنوان نکات کلیدی که خواننده را به مطالعه ادامه مقاله تشویق می‌کنند، حذف نکنید. می‌توانید سوالات تحقیق که دقیق مرتبط با موضوع مقاله نیستند در سوال اصلی ادغام کرده یا به طور کل نادیده‌شان بگیرید.
  4. درمورد روش تحقیق به جدیت صحبت کنید. همچنین در این بخش به سه نمونه از مقالات مجله مقصد اشاره کنید.
  5. یافته‌های پایان نامه به صورت مختصر و دقیق در بخش نتایج مقاله آورده می‌شوند.
  6. بحث مقاله باید کوتاه باشد. با این مسئله شروع کنید که یافته‌ها چه نتایجی داشته‌اند. بحث کنید که چگونه یافته های شما دیدگاه های شناخته شده قبلی را گسترش می دهند. به طور خلاصه روش هایی را ارائه دهید که در آن مطالعات آینده می‌توانند بر کار شما بنا شوند و محدودیت های این مطالعه را برطرف کنند.
  7. محدود کردن مراجع از دیگر کارهای مرتبط برای استخراج مقاله از پایان نامه است که باید انجام بدهید. در این فرآیند توجه داشته باشید که در مقاله تعداد محدودی از رفرنس‌ها قابل قبول هستند.

مقاله استخراج شده از پایان نامه چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

همانطور که می‌دانید، مخاطبان مقالاتی که در مجلات چاپ می‌شوند، طیف وسیع‌تری از افراد هستند که شاید تخصص داوران پایان نامه را نداشته باشند. برای این افراد آنچه که اهمیت دارد، استدلالات و کیفیت نتایج بدست آمده است. درنتیجه لازم است پس از نوشتن مقاله از پایان نامه حتما برخی مواردی که گفته می‌شود را بررسی کنید.

  • انتخاب عنوان مطابق ترندهای روز در حیطه مورد فعالیت و عنوان‌هایی که قابلیت بروزرسانی داشته باشند.
  • مقاله را با استانداردهای مجله مقصد چک کنید و چندبار بازبینی بکنید. در مرحله بعدی حتما از فردی مسلط به موضوع مقاله بخواهید که مطالب را به لحاظ معنایی و مفهومی چک کند. 
  • مطابق محدودیت‌ تعداد کلمات و صفحات، نوشتن مقاله از پایان نامه را انجام بدهید.
  • درنهایت مقاله نوشته شده نباید به گونه‌ای از پایان نامه استخراج شده باشد که انگار تیکه‌های بدون خط مفهومی منسجم کنار هم قرار گرفته‌اند. برای درک بهتر مفهوم انسجام درون متنی بهتر است حتما چند نمونه از انجام مقاله ISI و یا مقالات استخراج شده از پایان نامه را مطالعه کنید.
  • نگارش فنی و ادبی مقاله که به لحاظ فرمت بندی دقیقا مطابق استانداردهای ژورنال مورد نظر باشد، نکته آخری است که باید به آن توجه شود.

استخراج مقاله ISI از پایان نامه

استخراج مقاله از رساله دکتری و یا کارشناسی ارشد برای ژورنال ISI در راستای افزایش درجات علمی صورت می‌گیرد. از طریق چاپ مقالات در ژورنال ISI شاخص هرسش، هرمان، نقل قول مقاله‌ها و تاثیر نویسنده سنجیده می‌شود. البته باید در نظر داشت که مقاله مناسب ژورنال‌های بین المللی با پایان نامه هم از لحاظ ساختاری و هم از لحاظ مفهومی بسیار متفاوت هستند.

مقالات ISI کوتاه‌تر از پایان نامه بوده و در راستای هدف و استانداردهای ژورنال هستند. از طرفی در این مقالات باید محدودیت‌های صفحات و تعداد کلمات توسط داورانی که از پیش مشخص نشده‌اند، بررسی بشود.

تاییدیه‌های علمی و البته اخلاقی، نتایج و ابزارهایی که مورد استفاده قرار گرفته‌اند به صورت کوتاه و مختصر بیان می‌شوند. با رعایت این موارد می‌توان به سادگی مقاله بسیار عالی که جایگاه و رتبه علمی ما را جابجا می‌کند، از رساله دکتری و یا پایان نامه ارشد بدست آورد.

تفاوت ساختار مقاله با پایان نامه

  • اولین صفحه پایان نامه بسم الله الرحمن الرحیم قرار می‌گیرد اما در مقاله اولین صفحه باید عنوان مختصر و جذابی نوشت که مخاطب را جذب کند.
  • در دومین صفحه پایان نامه، نام نویسنده، مشخصات و سال نگارش در کنار عنوان آورده می‌شود. در صفحه دوم مقاله فقط عنوان نویسندگان، دانشگاه و نام نویسنده مسئول قرار می‌گیرد.
  • صفحه سه و چهار در پایان نامه می‌تواند لیست کسانی که پایان نامه به آن‌ها تقدیم می‌شود و قدردانی باشد. 
  • صفحه پنجم و به نوعی سومین صفحه در مقاله بعد از افلیشن، باید به چکیده 300 کلمه‌ای از موضوع بحث اختصاص داده شود.
  • صفحه ششم پایان نامه به فهرست مطالب اختصاص می‌یابد.
  • در صفحه چهارم مقاله لیست کلمات کلیدی باید قرار بگیرد.
  • در ادامه پایان نامه باید متن اصلی شامل مقدمه، مرور ادبیات پژوهش و تعریف موضوع، اهداف موضوع، روش تحقیق، بررسی و تحلیل و در آخر ارائه پیشنهادات قرار داشته باشد. (به همین ترتیب)
  • در صفحه پنجم مقاله مقدمه کوتاه باید نوشته شود. سپس متن اصلی و بعد از آن روش تحقیق و در آخر نتایج تحقیق آورده شوند.
  • ضمائم، پی نوشت و فهرست مطالب به این ترتیب در انتهای پایان نامه با تمام جزئیات آورده می‌شوند. اما در انتهای مقاله تنها رفرنس‌های مرجع را قرار بدهید.

مزایای استخراج مقاله از پایان نامه

پس از نوشتن پایان نامه وقت استخراج مقاله از رساله دکتری یا پایان نامه ارشد است. حتما به این مسئله توجه داشته باشید که مقاله استخراج شده از پایان نامه به لحاظ اعتبار تفاوتی با مقالاتی که به صورت مستقل نوشته می‌شوند، ندارند.

البته فرمت بندی مقالات پس از اینکه از پایان نامه استخراج می‌شوند، اهمیت زیادی دارد.

اولین مزیت استخراج مقاله از پایان نامه، سرعت بالای آماده شدن آن است. حتی می‌توانید استخراج مقاله را به متخصصان دیگر بسپارید تا این فرآیند کوچک‌ترین زمانی از شما نگیرد. 

مورد بعدی تاثیر مثبتی است که این نوع از مقالات بر پیشرفت شغلی و بهبود روزمه شما می‌گذارند. 

با نوشتن یک پایان نامه می‌توانید چندین مقاله از آن استخراج کنید. از آنجا که ممکن است چند سوال برای پایان نامه طرح شود، این امکان وجود دارد که مقالات مختلفی از یک پایان نامه استخراج شوند.

یکی دیگر از مهم‌ترین مزیت‌های مقالات استخراجی این است که این مقالات قابلیت چاپ در  ژورنال‌های بین المللی را دارند. این مسئله باعث می‌شود علم، دانش و نتایج تحقیقات شما توسط متخصصان و علاقه‌مندان بیشتر خوانده شود. چاپ مقالات در مجلات بین المللی فرصت خوبی برای مطرح شدن در حیطه دانشی و فعالیت شما است.

چگونه مقاله استخراج شده را چاپ کنیم؟

زمانی که از اجرای صحیح استخراج مقاله از پایان نامه مطمئن شدید، وقت آن است که سراغ آماده کردن نهایی مقاله برای ژورنال مورد نظر بروید. از آنجا که سرنوشت رد یا پذیرش مقاله ارسال شده بسیار به ساختار بندی دقیق و رعایت دستورالعمل‌های مجله مقصد وابسته است، پیشنهاد می‌شود این فرآیند را حتما برون سپاری کنید و از افراد متخصص کمک بگیرید.

پس از اینکه ژورنال مورد نظر را انتخاب کردید، باید مقاله را در ابتدا نگارش ادبی کنید. در این ویرایش فنی آن چیزی که بررسی می‌شود، عدم تشابه معنایی با سایر مقالات و جلوگیری از سرقت ادبی است.

در گام دوم باید ساختار مقاله دقیقا مانند آن چیزی باشد که در دستورالعمل آمده یا ساختاری مشابه آنچه بالاتر به آن اشاره کردیم داشته باشد. پیشنهاد می‌شود پس از تبدیل پایان نامه به مقاله، فرمت بندی آن را به متخصصانی که تجربه در این زمینه دارند بسپارید.

سابمیت مقاله به ژورنال مورد نظر قدم آخری است که باید در این مسیر برداشته شود.

بررسی علل ریجکت شدن مقالات استخراجی

پس از اینکه مقاله نوشته شده را برای مجلات مورد نظرتان ارسال می‌کنید، سه حالت برای مقاله ممکن است اتفاق بی‌افتد. مقاله پذیرش شود، رد شود یا برای اصلاح و ویرایش مجدد دوباره بازبینی بشود.

مقاله ارسال شده باید حتما در کنار رعایت اختصار و محدودیت تعداد کلمات و صفحات، مفهوم را به خوبی به داوران منتقل کند. از طرفی ساختار بندی مقاله و رعایت نکات نگارشی در آن از دیگر مواردی هستند که پس از استخراج مقاله از پایان نامه باید مورد بررسی قرار بگیرند.

اما در یک نگاه کلی مقالات به علل زیر ریجکت می‌شوند:

  • عدم رعایت استانداردهای ژورنال
  • عدم انسجام معنایی
  • وجود خطاهای آماری در نتایج ارائه شده
  • مشکلات فنی
  • ایرادات در نگارش و املای مقاله (این مسئله بیشتر در مقالات نوشته شده به زبان دیگر اتفاق می‌افتد)
  • اضافه گویی و فاصله از هدف مقاله

حتما پیش از سابمیت مقاله این موارد را به ترتیب و با دقت فراوان چک کنید یا این فرآیند را موسساتی بسپارید که در این زمینه تجربه دارند.

قیمت نوشتن مقاله از پایان نامه

همانطور که می‌دانید، فرآیند استخراج و ویرایش مقاله از پایان نامه بسیار زمان‌بر بوده و نیازمند دقت و مهارت است. به همین منظور بهتر است استخراج مقاله را به موسسات معبتر و با سابقه در این زمینه بسپارید. هزینه استخراج مقاله از پایان نامه به موضوع انجام پایان نامه، پیچیدگی عنوان، میزان سختی استانداردهای ژورنال مقصد بستگی دارد.

معمولا قیمت گذاری این فرآیند پس از صحبت با مشاوران و بررسی کامل پایان نامه شما توسط متخصصان صورت می‌گیرد. درنتیجه برای اطلاع از قیمت‌ها ابتدا فرم مشاوره را پر کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته شود.

هزینه چاپ مقاله استخراج شده و آماده

چاپ مقالات در برخی از مجلات داخلی و خارجی کاملا رایگان است اما در برخی نیازمند پرداخت هزینه است. هزینه چاپ مقاله استخراج شده در مجلات فارسی زبان در مقایسه با مجلات بین المللی کمتر است. 

این مبلغ برای مجلات فارسی از 400 هزار تومان شروع شده و تا 3 میلیون تومان نیز می‌رسد. برای مجلات خارجی که البته در پرداخت هزینه آن احتمالا کمی با چالش نیز روبه‌رو باشید، مبلغی حدود 6 الی 10 میلیون تومان می‌شود.

سفارش استخراج مقاله از پایان نامه تز نویسان

استخراج مقاله از پایان نامه کاری بشدت حرفه‌ای و تخصصی است که درصورت بروز کوچک‌ترین اشکال باعث می‌شود تمام هزینه و زمان صرف شده بی‌استفاده شود. اگر به دنبال موسسه‌ای هستید که با خیال راحت فرایند تبدیل پایان نامه به مقاله را به آن‌ها بسپارید، بهترین پیشنهاد تز نویسان است.

این موسسه با بیش از 10 سال سابقه درخشان در زمینه انجام تمام امور مربوط به پایان نامه از جمله استخراج مقاله از آن، انتخاب بسیاری از دانشجویان و محققین است. نمونه مقالات استخراج شده و همچنین رضایت کاربران گواه از این است که در مجموعه تز نویسان متخصصانی باتجربه و بامهارت در این زمینه فعالیت می‌کنند.

اگر برای استخراج مقاله از پایان نامه و یا اعمال ویرایش نهایی روی مقاله فرصت و تخصص کافی را ندارید، زمان را از دست ندهید و همین حالا فرم مشاوره را پر کنید تا مشاوران ما با بررسی درخواست شما در سریع‌ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

 

این مطلب چقدر مفید بود؟