انجام مقاله مروری (Review Article) | بهترین قیمت و کیفیت

وقتی اسم مقاله به گوشمان می‌خورد، ناخودآگاه حس می‌کنیم که در دل همه مقالات موضوعاتی نو و جدید نهفته شده است؛ در حالی که همیشه چنین نیست! برخی مقالات با هدف ارائه اطلاعات کلی راجع به یک موضوع و نقد این اطلاعات انجام می‌شوند که به آن‌ها « انجام مقاله مروری» گفته می‌شود.

دانشجویان رشته‌های مختلف و محققانی که می‌خواهند برای انجام پایان نامه یا پروژه کلاسی، خود مقاله مروری بنویسند، مخاطبان اصلی ما در این مطلب هستند. پس اگر دغدغه انجام مقاله مروری را دارید، حتما تا انتها همراه ما باشید.

فرم استعلام قیمت و درخواست مشاوره

مقاله مروری چیست؟

به مقاله‌ای که معمولا نتایج تجربی جدید ارائه نمی‌کند و صرفا به مرور پیشینه یک موضوع علمی می‌پردازد، مقاله مروری (به انگلیسی: Review article) می‌گویند. اما سوال اینجاست که اگر مقاله مروری اطلاعات جدیدی ارائه نمی‌دهند، پس چرا اهمیت دارند و مورد استفاده قرار می‌گیرند؟

پاسخ سوال این است که با نوشتن مقاله مروری، اطلاعات جامعی راجع به موضوعی واحد مطرح می‌شود، وضعیت کنونی دانش خاص به شکلی واضح بیان می‌شود، شکاف‌های موجود در مطالعات گذشته به صورت کامل مشخص شده و برای تحقیقات آینده برطرف خواهد شد و در نهایت باعث می‌شود تکنیک‌های تحقیق مورد اهمیت قرار بگیرد. یعنی مقاله مروری علاوه بر توجه به محتوا و نتیجه، به روند مطالعه نیز توجه دارند و در صورت نیاز آن را نقد می‌کنند.

به همین دلیل است که بسیاری از محققین، پژوهشگران و دانشجویان موظف هستند در رابطه با برخی موضوعات مقاله مروری منتشر کنند.

همچنین اگر به دنبال چاپ و نگارش مقاله کنفرانسی هستید می توانید از طریق این صفحه “انجام مقاله کنفرانسی” اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

انواع مقاله مروری

مقالات مروری از نظر ماهیت و هدفی که دارند به چند دسته تقسیم می‌شوند: 

  1. مرور انتقادی (Critical review): پژوهشگران در مرور انتقادی به نقد و بررسی مطالعات موجود در یک موضوع خاص می‌پردازند. کیفیت مقالات مروری انتقادی وابستگی بسیاری به تخصص و مهارت فرد در موضوع مد نظر دارد. فرضیه‌سازی عنصر مهمی در مرورهای انتقادی محسوب می‌شود.
  2. مرور نوشتار (Literature review): این نوع مقالات مروری شامل جمع‌آوری مقالات موجود در یک موضوع خاص و بررسی آن‌ها است. این نوع مقالات بیشتر حالت روایت‌گونه دارند. هدف از نگارش مقالات مروری به سبک نوشتار، جلوگیری از تکرار مطالعات و گردآوری همه ابزارهای دانش و تجربیات فرد در قالب یک مقاله است.
  3. مرور تصویری (Mapping review/ systematic map): بررسی تصویری یا با استفاده از جدول، شکاف‌های موجود در مطالعات کنونی را مشخص و زمینه‌ انجام پژوهش‌های آینده را فراهم خواهد کرد.
  4. مرور فراتحلیل (Meta-analysis): در این نوع مطالعات، نتایج پژوهش‌های قبلی که دارای رویکرد کیفی بوده‌اند به صورت کمی بررسی می‌شوند تا نتایج و اثرات را به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
  5. مطالعات مروری ترکیبی (Mixed studies review/mixed methods review): در مطالعات ترکیبی از چندین روش‌ مختلف برای مرور استفاده می‌شود.
  6. مرور اجمالی (Overview): به بررسی و مطالعه خلاصه‌وار مطالعات موجود در ارتباط با یک موضوع، مرور اجمالی گفته می‌شود.
  7. مرور نظام‌مند کیفی (Qualitative systematic review/qualitative evidence synthesis): روشی برای مرور یافته‌های کیفی یک پژوهش است که هدف از آن صرفا گردآوری مطالعات مختلف نیست، بلکه پژوهشگر در این مطالعه به دنبال ارائه یک نظریه و تحلیلی جامع از مطالعات است.
  8. مرور سریع (Rapid review): ارزیابی نقادانه یک خط‌مشی یا روشی که در گذشته استفاده می‌شده، به صورت نظام‌مند و سیستماتیک، مرور سریع نام دارد. مقاله مرور سریع معمولا به شکل روایی نوشته می‌شوند.
  9. مرور مفهومی (Scoping review): مشخص کردن کمیت و کیفیت مطالعات موجود و نیاز یا عدم نیاز به انجام مطالعات جدید در مرور مفهومی صورت می‌گیرد. در این مقاله ارزیابی حجم، پتانسیل، کمیت و کیفیت مطالعات بررسی می‌شود.
  10. مرور وضعیت (State-of-the-art review): پژوهشگران در مرور وضعیت به بررسی اولویت‌های بررسی یک موضوع خاص در آینده می‌پردازند. در این نوع مرور، تمرکز به صورت خاص بر وضعیت کنونی مطالعات است.
  11. مرور نظام‌مند (Systematic review): تمرکز بر روی یک پرسش یا فرضیه و بررسی دقیق شواهد مختلف در مرور نظام‌مند انجام می‌شود. این روش یکی از مشهورترین روش‌های مرور است که نیاز به تخصص و مهارت زیادی دارد.
  12. بررسی نظام‌بندی شده (Systematized review): این نوع بررسی شبیه مرور نظام‌مند است با این تفاوت که در آن قسمت بررسی کیفی مقالات وجود ندارد.
  13. مرور و بررسی سیستماتیک (Systematic search and review): ویژگی مهمی که این نوع مرور را حائز اهمیت کرده، جست و جوی نظام‌مند برای یافتن شواهد جهت مطالعه و مرور است. معمولا دستورالعمل‌های کاکرین پایه این نوع مرور و بررسی‌ها هستند.
  14. بررسی چترگونه (Umbrella review): جمع‌آوری و بررسی چندین مقاله مروری سیستماتیک برای رسیدن به پاسخی مشخص و دقیق، بررسی چترگونه نامیده می‌شود. این روش یکی از سخت‌ترین و دقیق‌ترین نوع مقاله مروری محسوب می‌شود. 

چجوری مقاله مروری بنویسیم؟

هنگام نوشتن مقاله مروری علاوه بر استفاده از گنجینه دانش و آگاهی خود، باید با نکات و اصول نوشتن این نوع مقالات آشنا باشید تا کیفیت نهایی کار  مورد رضایت قرار بگیرد: 

 اصول نوشتن مقاله مروری به فارسی

برای اینکه مقاله مروری فارسی شما از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد باید نکاتی را رعایت کنید: 

  • موضوع را به صورت دقیق مشخص کنید. (موضوع باید تمرکز کار شما را منعکس کند)
  • مقالات و مطالعات معتبر را شناسایی و به آن‌ها استناد کنید. 
  • قالب کلی مقاله مروری را که در ادامه به آن خواهیم پرداخت رعایت کنید.
  • ادبیات جملات خود را به درستی انتخاب کنید. 
  • فرضیه‌ها را به درستی و با استدلال نقد کنید و نظر دهید.

اصول نوشتن مقاله مروری به انگلیسی

قالب و مبادی انجام مقاله مروری انگلیسی و فارسی تقریبا یکسان است. بنابراین علاوه بر اصولی که در قسمت قبل ذکر کردیم، در انجام مقاله مروری به انگلیسی موارد زیر نیز باید مورد توجه قرار گیرد: 

  • رعایت اصول نگارشی و گرامری زبان انگلیسی
  • استفاده از کلمات و اصطلاحات علمی درست 
  • استناد به منابع معتبر انگلیسی

فرمت و تمپلیت نوشتن مقاله مروری

نوشتن مقاله مروری حرفه ای و استاندارد از یک قالب کلی پیروی می کند تا از انسجام و کیفیت کافی برخوردار باشد: 

  1. عنوان:
    ابتدا باید مشخص کنید که قرار است در رابطه با چه چیزی مقاله بنویسید. بدین ترتیب خوانندگان تصمیم می‌گیرند که مقاله شما را بخوانند یا نه. 
  2. چکیده:
    اهداف کلی که در مقاله مد نظر قرار گرفته است در این قسمت به صورت خلاصه تعیین می‌شود. 
  3. مقدمه:
    اشاره به پیشینه تحقیقات، چرایی انجام مرور و هدف مقاله به صورت کلی در قسمت مقدمه مطرح خواهد شد. 
  4. روش انجام کار:
    همه اقداماتی که در راستای انجام پژوهش و مقاله خود انجام داده‌اید را باید در این قسمت مشخص نمایید. قسمت روش انجام کار باید به صورت مفصل و با جزئیات مطرح شود. 
  5. یافته‌ها:
    در قسمت یافته‌ها، یک جمع‌بندی کلی از مقالات منتخب ارائه خواهد شد. در این بخش می‌توانید نظریات مختلف را شرح دهید و راجع به آن‌ها قضاوت کنید. 
  6. نتیجه‌گیری:
    حالا زمان آن است که فرضیه مورد بررسی را قضاوت کنید و راجع به رد یا پذیرفته شدن آن نظر دهید. 
  7. تقدیر و تشکر:
    وجود این بخش در مقالات اجباری نیست. با این حال اگر دوست دارید از فرد یا سازمان خاصی تشکر کنید می‌توانید قسمتی را به این‌کار اختصاص دهید. اگر به ایده هایی نیاز دارید می توانید از صفحه نمونه تقدیر نامه ما دیدن نمایید.
  8. منابع:
    در آخرین بخش باید رفرنس‌ها و منابعی که برای انجام پژوهش استفاده کردید را فهرست کنید. 

 

تعرفه انجام مقاله مروری

اگر قرار است انجام مقاله مروری خود را به دیگری واگذار کنید ابتدا باید از هزینه‌ها مطلع باشید. تعرفه انجام مقاله مروری به عوامل مختلفی وابسته است. طبیعتاً هرچقدر که انجام پژوهش سخت‌تر و نیازمند استفاده از منابع بیشتری باشد، هزینه انجام آن بیشتر خواهد شد. 

ثبت سفارش انجام مقاله مروری

در هنگام انتخاب شخص یا موسسه‌ برای انجام مقاله مروری باید به اعتبار و تخصص آن اعتماد کامل داشته باشید. به علاوه باید سراغ موسساتی بروید که از مشتریان هزینه‌های معقول اخذ می‌کنند. به همین دلیل ابتدا به صورت کامل موسسه و کارکنان آن را مورد بررسی قرار دهید و اعتبارسنجی کنید. 

ما در تز نویسان تلاش کرده‌ایم با گردآوری متخصصان حوزه پژوهش و تحقیق، انواع سفارشات شما از جمله مقاله مروری را با بهترین کیفیت و قیمتی مناسب انجام دهیم. شما می‌توانید با خیالی آسوده، پروژه‌های خود را به ما بسپارید و از اخذ نمره و نتیجه مطلوب مطمئن باشید.